NOVICE

Dragi otroci, zgradite vez s svojo ekipo in ne obupajte!

Ob začetku nove rokometne sezone mladinskih selekcij, vam vodja Mladinskega rokometnega centra RD LL Grosist Slovan Igor Novak želi uspešno leto, veliko novega znanja, povezovanja, sodelovanja in seveda veselja.

Rokomet je šport, ki zahteva srce, moč in pamet, ter obenem prinaša veliko veselja in zadovoljstva.

Svojo pot v rokometu začenjate v izjemno razburljivem obdobju. Spoznali boste nove prijatelje, se učili sprejemati izzive in rasli kot športniki ter posamezniki. Pomembno je, da se zavedate, da je vztrajnost ključ do uspeha. Ne obupajte ob prvih ovirah, saj so te le priložnost za rast in napredek.

Pomembno je tudi, da se učite od svojih trenerjev in soigralcev. Poslušajte njihove nasvete, saj imajo dragocene izkušnje, ki vam lahko pomagajo postati boljši igralec. Prav tako pa ne pozabite, da je šport tudi zabava. Uživajte v vsaki tekmi, vsakem treningu in vsakem skupnem trenutku.

S svojo ekipo gradite vez, ki bo trajala celo življenje. Spodbujajte drug drugega, bodrite se v dobrih in slabih trenutkih ter skupaj delajte na doseganju skupnih ciljev. Naj bo vaša ekipa prostor, kjer se vsak počuti sprejetega in podprtega.

Naj vam bo rokomet vir veselja, učenja in rasti.

Igor Novak,

vodja Mladinskega rokometnega centra RD LL Grosist Slovan