NOVICE

Ekipa ostala brez organizatorja igre Perića

Pred obračunom petega kroga državnega prvenstva je garderobo RD LL Grosist Slovan zatreslo obvestilo, da Alexander Perić ne bo v postavi za obračun z Ormožom. Zaradi hudih bolečin je po nasvetu Slovanove fizioterapevtske službe poiskal zdravniško pomoč, diagnoza pa: zlom.

Perić, ki je v dosedanjem delu sezone vodil Slovanov voz na sredini igrišča, je nesrečno padel na roko že na tekmi Šilčevega memoriala, a takrat rentgenski posnetek ni pokazal kakšnih poškodb. Še ne 20-letni Ljubljančan je veliko igral na vseh štirih tekmah od začetka Lige NLB, pretekli konec tedna pa je v žaru borbe v Kopru znova padel na desno roko. Bolečine so se stopnjevale, zato je bil potreben zdravniški pregled.

Zaradi zloma kosti v zapestju je prejel mavec, ki ga bo moral nositi do 27. oktobra, nato sledijo nadaljnji zdravniški pregledi. Kako dolgo bo odsoten z igrišč, še ni mogoče predvideti.

Želimo mu čimprejšnje okrevanje.

Ekipa Slovana žal v tej sezoni ne bo mogla več računati na desno krilo – Vida Šebalja, ki je v četrtek prestal operacijo sprednjih križnih vezi.