NOVICE

FOTO: Avtogrami članov za minirokometaše

Mladi rokometaši, ki obiskujejo šolo mini rokometa v okviru interesne dejavnosti na šoli, so se prvič letos lahko malce spoznali s člansko ekipo RD LL Grosist Slovan. Na tekmi 7. kroga državnega prvenstva Slovenije so vsi mladi rokometaši prejeli tudi presenečenje.

Obračun se na Kodeljevem sicer ni izšel po željah Borisa Denića in ekipe, a so kljub ne najbolj prepričljivi igri imeli bučno podporo s tribun (UTRINKI S TEKME). Mladi rokometaši, ki pod taktirko Slovanovih trenerjev delajo prve ali nadaljevalne korake na osnovni šoli, so svoje glasilke prižgali na največjo jakost, navijali z rekviziti, nekaj jih je celo pripravilo navijaške transparente.

Vsi, ki so prišli, so prejeli Slovanovo majico – Junaki z rokometno žogo. Po koncu tekme pa so se lahko spoznali s člansko ekipo RD LL Grosist Slovana na čelu z Maticem Pippom, Žanom Grojzdekom, Arijanom Kovačevićem, Erikom Krbavčićem in drugimi.

Se že veselimo ponovnega snindenja v začetku decembra, ko bomo tekmo državnega prvenstva znova igrali na domačem igriču.

Nekaj utrinkov naših mladih športnikov. Ponosni smo na vas!