NOVICE

Ivan Simonović okrepil Slovana

Nekdanji slovenski reprezentant ter član slovenske srebrne generacije z EP 2004 Ivan Simonović se je vrnil na Kodeljevo. Okrepil bo strokovni štab in s svojim znanjem ter izkušnjami pomagal do čim boljših rezultatov.

Simonović je v RD LL Grosist Slovanu že deloval pred leti na področju mladinskega pogona. Danes 50-letni nekdanji rokometaš s kopico izkušnjami tudi na trenerskem področju bo prenašal znanje in izkušnje iz različnih klubov, kjer je igral – od Crvene Zvezde, Vojvodine, Dobove, Preventa, Prul, Gold Cluba, Pariza – na Slovanove rokometaše.

Športni direktor RD LL Grosist Slovan Boštjan Ficko je zadovoljen, da se je rokometni strokovnjak odločil za vrnitev v Ljubljano: »Vesel sem, da bo spet na Slovanu, potem ko sva skupaj pred leti delala v mladinskem pogonu našega kluba. Njegovo rokometno znanje je neprecenljivo in bo zato pri nas na Kodeljevem dobrodošlo na vseh nivojih.«

Simonović je sicer za Slovenijo odigral v članski selekciji 32 tekem in vknjižil 156 zadetkov.

Slovanova triletna strategija je jasna: krepitev članske ekipe in pot navzgor po lestvici ter izoblikovanje kakovostnih domačih mladih igralcev, ki bodo hrbtenica Slovanove članske ekipe v prihodnosti.