NOVICE

Kodeljevo, zbudi se! Letne vstopnice po 40 evrov za ogled najmanj 14 tekem

Začeli smo s prodajo letnih vstopnic, ki omogočajo ogled vseh tekem 1. NLB lige in pokala Slovenije – skupno gre za najmanj 14 tekem, ki jih bomo igrali na Kodeljevem.

V sezono 2023/24 članska ekipa RD LL Grosist Slovan vstopa prenovljena in osvežena. Pod taktirko izkušenege trenerja, ki ga je srce po tujini vnovič vodilo »domov« k Slovanu, Borisu Deniću, obljubljamo borbernost na igrišču do zadnjega atoma moči. V slovensko prvoligaško in pokalno tekmovanje vstopamo po dolgih in napornih pripravah, kjer smo trdo delali za uigranost. Prva tekma nas 9. septembra čaka v Slovenj Gradcu, na domačem terenu – v dvorani na Kodeljevem bomo prvič v sezoni 2023/24 igrali 16. septembra 2023 ob 18.30 proti MRK Krka.

Za prvo tekmo, kot za vse ostale si želimo spodbude s tribun, saj je vsakemu športniku lažje igrati, če ima podporo gledalcev. Člani naše ekipe se bodo borili kot tigri, to lahko obljubimo in upamo, da bodo prišli tudi rezultati.

Zato kličemo k navijačem: Zbudite se, zbudite Kodeljevo! Navijači pridite in bodite glasni!

Naročanje letnih vstopnic

Vstopnico za posamično tekmo lahko kupite na blagajni dvorane na Kodeljevem eno uro pred vsako tekmo po ceni 5 evrov na osebo, otroci do 15. leta imajo prost vstop, otroci, ki obiskujejo osnovnošolske krožke in eden od staršev prav tako na tekme RD LL Grosist Slovan na Kodeljevem vstopajo brezplačno.

V tem tednu pa smo začeli tudi s prodajo letnih vstopnic, ki omogočajo ogled vseh tekem državnega prvenstva (1. NLB lige) in pokala Slovenije – skupno gre za najmanj 14 tekem, ki jih bomo igrali v dvorani na Kodeljevem. Letna vstopnica za odraslega je na voljo po 40 evrov, ob nakup le-te prejme lastnik letne vstopnice še navijaško majico.

Vstopnice lahko naročite vnaprej na info@rdslovan.si (ob naročilu pripišite vaše ime in priimek), jih plačate preko TRR SI56 0201 2026 1471 807 (RD Slovan, Gortanova ulica21, 1000 Ljubljana, KODA NAMENA SI99, NAMEN: LETNA VSTOPNICA) in jih prevzamete na dan prve domače tekme, 16. septembra. S povratnim e-mailom vam bomo odgovorili, da smo prejeli vaše naročilo. Vse lastnike letnik vstopnic bomo obveščali tudi o dogajnju v klubu, o dodatnih aktivnostih in obstranskih dogodkih RD LL Grosist Slovan.