NOVICE

Na Kodeljevem gostuje Jeruzalem Ormož

Na Kodeljevem se bodo Tigri prihajajočo v soboto, 7. oktobra, ob 19. uri udarili z RK Jeruzalem Ormož in s podporo domačih navijačev lovili drugo zaporedno zmago na prvoligaški sceni.

Tigri imajo trenutno na svojem računu tri točke, in sicer so v uvodnih štirih srečanjih nove sezone zabeležili remi v Slovenj Gradcu, minuli vikend pa si z zmago nad Koprom zagotovili dobro popotnico pred naslednjo tekmo na Kodeljevem, kjer bo prihodnji vikend gostoval Jeruzalem Ormož. Vinarji so v dosedanjih štirih tekmah vknjižili zmagi proti Dobovi in Slovenj Gradcu ter remi z Urbanscape Loko, trenutno pa se četa Saše Prapotnika nahaja na 4. mestu prvenstvene lestvice.

Vid Šebalj predčasno končal sezono

Žal je v tem tednu ekipa ostala brez desnokrilnega igralca Vida Šebalja, ki se je poškodoval na tekmi v Škofji Loki, pregledi so pokazali, da gre za strgano sprednjo križno vez. Še ne 20-letni igralec bo danes operiran v UKC Ljubljana, potem ga čaka dolgotrajno okrevanje.

Arijan Kovačević, desno krilo LL Grosist Slovan:
“Pred nami je zelo pomembna tekma. Tekmec iz Ormoža je vedno neugoden, zato pričakujemo težak in trd boj za novi dve točki. V tekmo gremo maksimalno osredotočeni. Upamo, da tudi s pomočjo navijačev. Storili bomo vse, da zmaga ostane na Kodeljevem.”

Srečanje med Ljubljančani in Ormožani se v soboto, 7. oktobra začne ob 19. uri. Se vidimo!

LIGA NLB, 5. KROG:
Sobota, 7. oktobra, ob 19:00 (Športna dvorana Kodeljevo, Ljubljana):

RD LL Grosist Slovan – RK Jeruzalem Ormož