NOVICE

Na sporedu gostovanje pri novincu na Škofljici

Zasedba LL Grosist Slovana se bo v 6. krogu Lige NLB podala na neugodno gostovanje k novincu med prvoligaško elito, na Škofljico. Tigri so po tesnem porazu proti RK Jeruzalem Ormož odločeni, da se iz sosedskega obračuna na Kodeljevo vrnejo z novim parom točk.

Varovanci Borisa Denića se po petih odigranih tekmah trenutno nahajajo na 11. mestu prvenstvene lestvice, s tremi točkami na svojem računu. V minulem krogu so morali tesno priznati premoč ormoškim rokometašem, ki so na Kodeljevem slavili z 28:30, zdaj pa je na sporedu sosedski obračun na Škofljici. Novinci v Ligi NLB so se na prvoligaško sceno vrnili po 26 letih, in sicer pod taktirko Sebastjana Obajdina. Rezultatski izkupiček petih točk jih je postavil na sedmo mesto, minuli vikend pa so na gostovanju v Škofji Loki prišli do druge zmage.

Nik Pirnat, organizator igre RD LL Grosist Slovan:
“Kljub slabšemu začetku v sezono, se na Škofljico odpravljamo z jasnim ciljem. Želimo prikazati naš pravi in odločen obraz, odigrati tekmo osredočeno in s čim manjšim številom napak. Verjamem, da lahko s kolektivno igro dobimo tekmo in dve točki prinesemo domov.”

Srečanje med LL Grosist Slovanom in Škofljico se v soboto, 14. oktobra prične ob 19. uri.

LIGA NLB, 6. KROG:
Sobota, 14. oktobra, ob 19:00:

ŠRD Škofljica – RD LL Grosist Slovan