NOVICE

NOVO: Naroči personaliziran Slovanov dres

Navijači Slovana končno nekaj za vas! Ne samo Slovanove rdeče majice, odslej lahko pri nas dobite tudi originalen Kempa dres (enak kot ga imajo igralci) in izberete napis ter številko na njem. Povsem po vašem okusu.

Kempa dresi, ki jih nosijo rokometaši RD LL Grosist Slovan, so izvrstne kakovosti in uporabni dolgo časa, brez težave se operejo in ne izgubljajo barve ter čvrstosti. Bi ga želeli imeti?

Naročite ga lahko na mail: info@rdslovan.si , pri čemer lahko izberete dres s priimkom in številko naših igralcev ali ga povsem prilagodite sebi. Zato pri naročilu zapišite, kaj želite imeti na dresu (priimek, ime, številka) ter kakšno velikost dresa naročate (od S do XXL).

Po naročilu dres plačate na TRR SI56 0201 2026 1471 807 (RD Slovan, Gortanova ulica21, 1000 Ljubljana, KODA NAMENA SI99, NAMEN: DRES). Cena dresa za odraslega je 70 evrov, manjši dresi, primerni tudi za otroke (S in XS) pa so 60 evrov.

Dobavni rok je 14 dni, dres lahko po predhodnem dogovoru prevzamete v pisarni našega kluba.

Oblecimo se v rdeče

Še vedno pa so pri nas na voljo rdeče majice »Kodeljevo, zbudi se!« po ceni 10 evrov. Na tekmi 7. kroga lahko komplet vstopnice in majice dobite za samo 12 evrov.